Over Fasting CRM

Fasting CRM is een kleine ambitieuze en jonge organisatie die graag het ‘gat’ wil opvullen tussen eindgebruikers en logge, dure consultancy bedrijven. Wij bieden u daarom snelle, betaalbare ondersteuning en denken graag persoonlijk met u mee. Daarnaast bieden wij u Nederlands sprekende support op het gebied van Dynamics 365 (CRM). Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en denken graag met u mee over hoe bepaalde Dynamics CRM processen efficiënter en doelgerichter uitgevoerd kunnen worden.

Onze kracht ligt in het adequaat reageren op de snel veranderende markt en dit betaalbaar aan u te kunnen leveren. U zit bij ons niet aan een duur contract vast, bij Fasting CRM betaalt u alleen voor datgene waarmee wij u ondersteunen.

Om de kwaliteit te kunnen behouden waar wij voor staan, doen wij geen geheel nieuwe implementaties van meer dan vijftig gebruikers. Mocht u nu toch meer dan vijftig gebruikers hebben en twijfelen of wij u kunnen ondersteunen, schroom dan niet om toch contact met ons op te nemen. Wie weet vinden wij samen en geschikte partner voor u in ons uitgebreide netwerk.